Recept

Fazolová musaka bez masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16120

Ingredience

500 g Fazole bílé
2 dl Mléko polotučné
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Sýr balkánský
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 993 kcal
Kilojoule 4 156kJ
23% Sacharidy 81 g
69% Tuky 52 g
55% Sodík 1 g
97% Bílkoviny 54 g

Fazolová musaka bez masa postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. 6 vajec uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka.

2

Do olejem vymaštěného pekáče urovnáme vrstvu fazolí, přisolíme, na fazole naskládáme kolečka vajec, osolíme je, opaprikujeme a posypeme nastrouhaným sýrem. Zalijeme olejem a postup opakujeme. Vrchní vrstvu tvoří fazole.

3

Zbylá vejce rozmícháme s mlékem a nalijeme na musaku. Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept