Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16145

Ingredience

600 g Skopová plec
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 608kJ
0% Sacharidy 0 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 194 mg
27% Bílkoviny 15 g

Kavurma postup přípravy receptu:

1

Omyté skopové maso nakrájíme na kousky a osolíme. K masu můžeme přidat trochu sádla. Za občasného míchání pečeme a dusíme doměkka.

2

Měkké maso přesypeme do kameninového hrnce a necháme zcela vychladnout. Na povrchu se musí utvořit konzervační vrstva tuku.

3

Kavurmu podáváme ohřátou, podlitou trochou vody.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z vepřového masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept