Zdravý recept

Lilky v octě s česnekem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16147

Ingredience

4 ks Lilek
1 l Ocet kvasný lihový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 600kJ
5% Sacharidy 19 g
7% Tuky 5 g
11% Sodík 212 mg
6% Bílkoviny 3 g

Lilky v octě s česnekem postup přípravy receptu:

1

Lilky omyjeme a každý na pěti místech nařízneme asi 2cm hluboko.

2

Svaříme vodu se solí, vložíme lilky a vaříme asi 10 minut. Scedíme je a necháme vychladnout.

3

Oloupaný česnek a omytou petrželku nasekáme, promícháme a opepříme. Směsí naplníme zářezy v lilcích, lilky urovnáme do čistých sklenic a zalijeme svařeným octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept