Recept

Krocan pečený s olivami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 200 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16150

Ingredience

1 ks Krocan
500 g Olivy černé
150 g Slanina vepřová
4 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,069 kcal
Kilojoule 4 471kJ
1% Sacharidy 4 g
81% Tuky 61 g
69% Sodík 1 g
211% Bílkoviny 119 g

Krocan pečený s olivami postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého krocana uvnitř i na povrchu osolíme. Vnitřek naplníme olivami a zašijeme. Zvenčí obložíme krocana plátky slaniny a ovážeme nití. Přidáme sádlo a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 3 hodiny. Během pečení maso poléváme vlastní šťávu, popřípadě vývarem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept