Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1616

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cibule
500 g Hovězí kližka
1 l Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
1,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 749kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
24% Sodík 483 mg
40% Bílkoviny 22 g

Polévka gulášová postup přípravy receptu:

1

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, poté přidáme očištěné maso nakrájené na malé kousky, vše osmahneme a jakmile se vyduší šťáva, přidáme hladkou mouku a vše zasmahneme. Kromě papriky přidáme všechno koření, promícháme a zalijeme vývarem tolik, aby bylo maso ponořené. Vše pak dusíme téměř do měkka.

2

Na drobno nakrájené brambory přidáme k měknoucímu masu, dolijeme vývar dle potřeby a dovaříme.

3

Papriku rozmíchanou v trošce sádla přidáme až na úplný závěr.

4

Polévku podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept