Polévka gulášová

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
716 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, poté přidáme očištěné maso nakrájené na malé kousky, vše osmahneme a jakmile se vyduší šťáva, přidáme hladkou mouku a vše zasmahneme. Kromě papriky přidáme všechno koření, promícháme a zalijeme vývarem tolik, aby bylo maso ponořené. Vše pak dusíme téměř do měkka.
  • 2
    Na drobno nakrájené brambory přidáme k měknoucímu masu, dolijeme vývar dle potřeby a dovaříme.
  • 3
    Papriku rozmíchanou v trošce sádla přidáme až na úplný závěr.
  • 4
    Polévku podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.