Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16190

Ingredience

2 ks Feferony
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Kečup
400 g Klobása Dunajská
100 ml Majonéza
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 699 kcal
Kilojoule 2 925kJ
2% Sacharidy 8 g
86% Tuky 64 g
112% Sodík 2 g
41% Bílkoviny 23 g

Pikantní uzenina postup přípravy receptu:

1

Do kastrůlku dáme očištěné feferonky, kečup, hořčici, přilijeme olej, ocet a worcester. Vše zamícháme a necháme přejít varem. Po vychladnutí do směsi přidáme majonézu.

2

Uzeninu nakrájíme nadrobno, okurky pokrájíme na kolečka, vše promícháme, podle chuti osolíme nebo přikyselíme. Přimícháme připravenou směs, rozdělíme do čistých skleniček a necháme asi 4 dny v chladu uležet.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept