Recept

Minikarbanátky z okouníka mořského

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16225
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Chléb toastový
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
250 ml Mléko polotučné
800 g Okouník mořský
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
6% Sacharidy 22 g
20% Tuky 15 g
28% Sodík 561 mg
87% Bílkoviny 49 g

Minikarbanátky z okouníka mořského postup přípravy receptu:

1

Omyté filé (mražené) z okouníka rozmixujeme. V horkém mléce namočíme toastový chléb, promícháme s rybou, oloupanou nasekanou cibulí, vejci, rozsekaným koprem a petrželkou. Směs osolíme, opepříme a okořeníme cayenským pepřem.

2

Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a osmažíme je v pánvi na oleji do zlatova.

3

Můžeme podávat s hořčičnou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept