Rýžový salát s ovocem a zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, necháme okapat, vychladnout, očištěný celer a papriky nakrájíme na kostičky. Oloupané mango a kiwi nakrájíme nadrobno, očištěné šalotky jemně nasekáme. Zeleninu a ovoce promícháme.
  • 2
    Smícháme ocet, med, sůl, pepř a olej. Přimícháme k zelenině a ovoci, přidáme uvařenou rýži.
  • 3
    Salát podáváme k pečeným rybám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.