Jednoduchý recept

Šmakoun po bulharsku

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16289

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Protlak rajčatový
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl mořská
300 g Šmakoun

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 554kJ
4% Sacharidy 15 g
5% Tuky 4 g
6% Sodík 129 mg
20% Bílkoviny 11 g

Šmakoun po bulharsku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, rajčatový protlak a chvíli podusíme.

2

Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme okapané sterilované fazolky a šmakoun nakrájený na porce. Vše prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept