Zdravý recept

Rybí filé v chřestu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16296

Ingredience

300 g Chřest bílý
2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé rybí
2 hrst Hlíva ústřičná
1,2 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
3% Sacharidy 10 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 29 mg
119% Bílkoviny 67 g

Rybí filé v chřestu postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé podusíme nebo opečeme na roštu.

2

Očištěné houby nakrájíme na plátky a krátce podusíme. Očištěný a omytý chřest uvaříme doměkka.

3

Porce filé pokapeme citronovou šťávou a potřeme rozetřeným česnekem. Upravíme na talíře a obložíme chřestem a houbami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept