Pstruh s mandlovými šupinkami
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
47 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
871 mg
Postup přípravy
- 1Vykuchané středně velké pstruhy omyjeme a uvnitř potřeme solí.
- 2V nádobě smícháme mouku, sůl, pepř a strouhanou citrónovou kůru.
- 3Pstruhy ve směsi obalíme a pečeme na rozpáleném oleji asi 7 minut z každé strany.
- 4Opečené pstruhy vyjmeme a přendáme na pekáč vyložený pečícím papírem.
- 5Vyšleháme tuhý sníh a potřeme jím pstruhy. Plátky mandlí poskládáme na pstruhy tak aby vznikl dojem šupinek nebo je můžeme jen posypat. Na každého pstruha dáme plátek másla a pečeme v předehřáté troubě na 170°C dokud mandle nezezlátnou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.