Jednoduchý recept

Růžová šlehačka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 16397

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr moučkový
1 polévková lžíce Marmeláda malinová
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 polévková lžíce Voda pitná
2 plátek Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 084kJ
7% Sacharidy 26 g
90% Tuky 67 g
0% Sodík 9 mg
11% Bílkoviny 6 g

Růžová šlehačka postup přípravy receptu:

1

Želatinu namočíme do studené vody a po nabobtnání ji na mírném ohni rozpustíme.

2

Marmeládu rozmícháme v troše smetany. Zbylou smetanu ušleháme a postupně do ní vmícháme cukr a vychladlou želatinu. Nakonec lehce vmícháme připravenou marmeládu.

3

Šlehačku používáme při plnění kremrolí nebo na zdobení moučníků a dezertů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept