Recept

Cibulové toasty s ementálem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16443

Ingredience

8 ks Cibulka jarní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 dl Smetana 12% (konzumní)
150 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
4 krajíc Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 092kJ
9% Sacharidy 34 g
38% Tuky 29 g
6% Sodík 129 mg
49% Bílkoviny 27 g

Cibulové toasty s ementálem postup přípravy receptu:

1

Sýr na jemno nastrouháme, přidáme očištěnou, jemně nasekanou jarní cibulku a petrželku, nakonec přimícháme smetanu. Podle chuti osolíme a opepříme.

2

Na krajíčky veky namažeme asi půl centimetru silnou vrstvu pomazánky a toasty do zlatova zapečeme v troubě.

3

Podáváme jako teplý předkrm.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept