Recept

Berlínské kysané zelí

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16461

Ingredience

4 ks Bobkový list
500 g Cibule
200 g Hrozinky
500 g Jablka
0,5 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
150 g Sádlo škvařené
1500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 037kJ
17% Sacharidy 63 g
34% Tuky 26 g
2% Sodík 35 mg
10% Bílkoviny 6 g

Berlínské kysané zelí postup přípravy receptu:

1

V kastrolu rozehřejeme sádlo, přidáme oloupanou, na kroužky pokrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Následně přidáme kysané zelí, omytá, na kostky nakrájená jablka, vše chvíli podusíme bez přidání vody.

2

Okořeníme bobkovým listem, vsypeme rozinky, zalijeme pivem a asi hodinu dusíme pod pokličkou na mírném ohni.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept