Bramborový guláš s vínem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
48 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, ne zcela doměkka, oloupeme je a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme ji polohrubou moukou a zalijeme mlékem. Na mírném ohni povaříme asi 10 minut.
  • 3
    Salám nakrájíme na kolečka a vložíme do omáčky spolu s bramborami. Vše ještě krátce podusíme. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.
  • 4
    Guláš dochutíme vínem, solí, pepřem a špetkou muškátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.