Jednoduchý recept

Rýžový věnec

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16562

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Rýže dušená
2 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 85 kcal
Kilojoule 357kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 4 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rýžový věnec postup přípravy receptu:

1

Do hotové rýže přidáme dvě špetky šafránu v prášku a máslo.

2

Formu na rýži nebo jinou ve tvaru věnce dobře vymažeme máslem nebo tukem. Rýži do ní vtlačíme a vyklopíme ji na talíř.

Poznámka

Do středu věnce můžeme upravit kuřecí ragú nebo dušené houby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept