Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16587

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Mléko plnotučné
60 g Máslo čerstvé
50 g Ořechy vlašské
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
1 ks Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 336kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
3% Sodík 58 mg
18% Bílkoviny 10 g

Ementálová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Máslo dohladka utřeme se žervé a přidáme nastrouhaný ementál a mleté ořechy. Vše dobře promícháme.

2

Pomazánku podle potřeby zředíme mlékem (nebo smetanou), mírně osolíme a zakapeme citronovou šťávou.

3

Podáváme na bílém pečivu nebo použijeme jako náplň do slaného pečiva.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept