Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1662

Ingredience

30 g Cukr krupice
120 g Cukr moučkový
38 g Kakao - prášek
50 g Mandle
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
170 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Rum
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 340kJ
10% Sacharidy 37 g
24% Tuky 18 g
2% Sodík 33 mg
10% Bílkoviny 5 g

Mandlové tolárky postup přípravy receptu:

1

Cukr s máslem utřeme, přidáme vejce a ostatní suroviny, promícháme a vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu odležet.

2

Z těsta uděláme váleček, který obalíme v loupaných, strouhaných mandlích smíchaných s hrubým krystalovým cukrem.

3

Váleček necháme ztuhnout, aby se lépe krájel. Nakrájíme na 1/2 cm silná kolečka o průměru 3 cm.

4

Pečeme v předehřáté troubě.

Poznámka

Tolárky necháme 14 dnů proležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept