Jednoduchý recept

Sladkokyselé jarní cibulky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16639

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr třtinový
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 ml Voda pitná
0,3 l Víno bílé
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 307kJ
2% Sacharidy 7 g
0% Tuky 0 g
4% Sodík 73 mg
1% Bílkoviny 0 g

Sladkokyselé jarní cibulky postup přípravy receptu:

1

Svazky cibulek očistíme a trochu zkrátíme zelenou nať.

2

V hrnci přivedeme k varu vodu s vínem a cibulkami.

3

Zázvor oloupeme a nakrájíme na drobno. K cibulkám přidáme cukr, sůl, pepř, muškátový oříšek a zázvor. Vše povaříme asi 6–8 minut.

4

Pak cibulky rozdělíme a podáváme jako přílohu k hovězím nebo vepřovým steakům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept