Jednoduchý recept

Jablka pečená v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16669

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
60 g Hrozinky
4 ks Jablka
50 g Máslo čerstvé
1 šálek Rum

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 708kJ
13% Sacharidy 46 g
14% Tuky 11 g
0% Sodík 4 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jablka pečená v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omytá jablka zbavíme jádřinců a do vzniklých otvorů rozdělíme rozinky, které jsme předtím namočili v rumu. Povrch potřeme máslem a jablka zabalíme do čtverců alobalu, pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.

2

Upečená jablka přendáme na talířky, alobal rozevřeme a ihned podáváme.

3

Moučkový cukr podáváme zvlášť.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept