Italské kukuřičné koláče

34 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozinky namočíme do marsaly. Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme máslo, mouky, citronát a hrozinky.
  • 2
    Vše zpracujeme na hladké těsto. Vytvoříme 4 ploché koláče. Ozdobíme je piniovými jádry, přendáme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté troubě na 165°C asi 24 minut.
  • 3
    Hotové koláče necháme trochu vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.