Hovězí na kedlubnách
60 min.
![Česká republika](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/d0ce8c3ebafdc3cd82e4f312a6869d76c4fc501e.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 100gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceOlej rostlinný
- 200gramůKedlubna
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostičky a vložíme na zpěněnou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky pokrájené kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy. Potom zaprášíme moukou a dusíme doměkka.
- 2Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.