Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16807

Ingredience

100 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
200 g Kedlubna
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 994kJ
5% Sacharidy 18 g
10% Tuky 8 g
16% Sodík 314 mg
43% Bílkoviny 24 g

Hovězí na kedlubnách postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostičky a vložíme na zpěněnou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky pokrájené kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy. Potom zaprášíme moukou a dusíme doměkka.

2

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept