Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16812

Ingredience

60 g Cibule
1 špetka Citronová kůra
200 g Játra hovězí
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Rýže dušená
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 103kJ
3% Sacharidy 12 g
15% Tuky 11 g
17% Sodík 346 mg
51% Bílkoviny 28 g

Játrová pečeně postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na polovině oleje. Přidáme očištěná, umletá játra, rýži, vejce, sůl, pepř a citronovou kůru.

2

Ze směsi vytvarujeme šišku a upečeme ji ve středně vyhřáté troubě.

3

Podáváme s hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept