Opečené filé s paprikami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Opečené filé s paprikami
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 16815 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
300 g | Cibule |
300 g | Filé rybí |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
400 g | Paprikové lusky čerstvé |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 27g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 623,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 196,9mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej rostlinný, Paprikové lusky čerstvé, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Opečené filé s paprikami postup přípravy receptu:
1 | Omyté porce filé opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme, osolíme a opečeme po druhé straně. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupanou, na kolečka pokrájenou cibuli. Vše dusíme pod pokličkou do měkka. |
2 | Podáváme s čerstvým chlebem. |