Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 42 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16835

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Cukr krupice
80 g Cukr třtinový
4 ks Jablka
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
50 g Ovesné vločky
1 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 895kJ
24% Sacharidy 86 g
16% Tuky 12 g
0% Sodík 8 mg
8% Bílkoviny 5 g

Křupavá jablíčka postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a nakrájíme je na tenké plátky. Promícháme je s cukrem, citrónovou šťávou a skořicí.

2

Dáme je do zapékací mísy nebo formy o rozměrech 22x22 cm.

3

Smícháme hnědý cukr, mouku, ovesné vločky a máslo. Vše zpracujeme na drobenku, kterou nasypeme na jablka ve formě.

4

Pečeme v předehřáté troubě na 175°C asi 30 minut, až je drobenka na povrchu křupavá. Rozdělíme je na talířky a ihned podáváme, nebo je můžeme nechat vychladit a podávat studená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept