Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16856

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřové ledvinky

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
1% Sacharidy 5 g
33% Tuky 24 g
27% Sodík 541 mg
65% Bílkoviny 36 g

Uherské ledvinky postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté ledvinky nakrájíme na tenké plátky.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle dorůžova, zaprášíme mletou paprikou, přidáme lžičku hladké mouky a zalijeme smetanou.

3

Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme a přidáme plátky ledvinek, zprudka je osmahneme, osolíme, opepříme a přelijeme připravenou smetanovou šťávou. Osolíme a ochutíme citronovou šťávou. Vše jen krátce podusíme.

4

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept