Obložené rybí filé - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obložené rybí filé
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 16869 |
Ingredience
200 g | Filé rybí |
2 polévková lžíce | Kečup |
20 g | Máslo čerstvé |
200 g | Rajčata |
0,5 kávová lžička | Sůl |
40 g | Šunka dušená |
60 g | Sýr Gouda 30% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 22,0mg |
Draslík | 237,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,7mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Kečup, Máslo čerstvé, Šunka dušená, Sýr Gouda 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Obložené rybí filé postup přípravy receptu:
1 | Do máslem vymaštěné zapékací mísy vložíme omyté, na kousky nakrájené filé, osolíme a posypeme nadrobno nakrájenou šunkou. Zakapeme kečupem a necháme zapéci ve vyhřáté troubě. |
2 | Před koncem pečení posypeme pokrm nastrouhaným sýrem a ve vypnuté troubě necháme sýr roztavit. |
3 | Hotový pokrm obložíme omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty. |
4 | Podáváme s čerstvým chlebem. |