Jednoduchý recept

Zaječí bifteky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16870

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 800kJ
0% Sacharidy 0 g
7% Tuky 6 g
13% Sodík 269 mg
58% Bílkoviny 33 g

Zaječí bifteky postup přípravy receptu:

1

Z očištěné zaječí kýty nebo hřbetu odřízneme bifteky, odblaníme je a pokapeme citronovou šťávou. Maso necháme 1 - 2 hodiny odležet.

2

Bifteky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle po každé straně přibližně 4 minuty.

3

Podáváme s vařenými bramborami, které můžeme nasucho opéci a obložit kolečky pomeranče.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept