Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16879

Ingredience

100 g Cibule sterilovaná
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 ml Jogurt bílý
200 g Makrela obecná
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sardelová pasta
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 749kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 10 g
20% Sodík 410 mg
26% Bílkoviny 15 g

Makrela v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou makrelu poprášíme moukou, osolíme a zprudka opečeme na oleji.

2

K hotové rybě přidáme nakládané cibulky, rajčatovou šťávu, pepř a sardelovou pastu. Nakonec vše polijeme jogurtem rozšlehaným s trochou citronové šťávy.

3

Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept