Recept

Kyjevské játrové špízy

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16895

Ingredience

4 ks Jablka
500 g Játra vepřová
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 433kJ
9% Sacharidy 31 g
16% Tuky 12 g
20% Sodík 409 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kyjevské játrové špízy postup přípravy receptu:

1

Očištěná, odblaněná a omytá játra nakrájíme na malé plátky. Slaninu a omytá jablka pokrájíme na kousky, střídavě s je játry napichujeme na jehly. Vše potřeme olejem a mírně opepříme.

2

Špízy grilujeme přibližně 4 minuty, během grilování je občas potřeme olejem.

3

Hotový pokrm upravíme na talíře a osolíme.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept