Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16906

Ingredience

1000 g Kapr obecný
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Paprika mletá sladká
150 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
400 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 883 kcal
Kilojoule 3 695kJ
9% Sacharidy 32 g
71% Tuky 53 g
17% Sodík 335 mg
89% Bílkoviny 50 g

Kapří tokáň postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na proužky široké přibližně 2 cm a dlouhé 5 cm. Maso osolíme, poprášíme moukou smíchanou s paprikou a opečeme po všech stranách na pánvi na rozehřátém sádle.

2

Chvíli před dopečením kapra podlijeme červeným vínem a ještě asi 5 minut povaříme.

3

Porce upravíme na nahřáté talíře, podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept