Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16912

Ingredience

1000 g Candát obecný
0,5 ks Celer bulvový
6 ks Mrkev kořen
8 ks Nové koření celé
4 kávová lžička Omáčka tatarská
10 ks Pepř černý celý
4 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 226kJ
26% Sacharidy 93 g
700% Tuky 525 g
19% Sodík 382 mg
73% Bílkoviny 41 g

Candát na zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme a povaříme v osolené vodě s kořením 10 minut. Scedíme, ve vývaru vaříme očištěné porce candáta. Vaříme zvolna (asi 10 minut), aby se maso nerozpadlo.

2

Uvařené porce upravíme na talíře, obložíme vařenou zeleninou a polijeme tatarskou omáčkou.

3

Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept