Dušená krkovička v hořčicové omáčce

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
479 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém sádle. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme bobkový list, nové koření, vmícháme hořčici a dusíme doměkka. Během dušení maso podle potřeby podléváme.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a necháme na teplém místě. Do omáčky vlijeme smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou, chvíli povaříme a podle chuti přisolíme. Omáčku přecedíme na maso a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.