Jednoduchý recept

Dušené vepřové hranolky

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16922

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 575kJ
2% Sacharidy 5 g
34% Tuky 26 g
14% Sodík 283 mg
52% Bílkoviny 29 g

Dušené vepřové hranolky postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme na rozehřátém oleji.

2

Potom vmícháme mletou papriku, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, očištěné, na proužky nakrájené papriky a nasekanou feferonku. Vše krátce osmahneme. Nakonec přidáme kečup, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Podle chuti osolíme. Během dušení maso podle potřeby podléváme trochou vody.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží nebo s celozrnným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept