Jednoduchý recept

Bulharské ražniči

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16930

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 592kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
14% Sodík 277 mg
51% Bílkoviny 29 g

Bulharské ražniči postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je, po okrajích nařízneme a osolíme. Maso po obou stranách poprášíme moukou a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Řízky přendáme do nahřáté mísy.

2

Šťávu zaprášíme solamylem, lehce osmahneme a chvíli povaříme.

3

Řízky rozdělíme na talíře a posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami nebo s celozrnným chlebem a salátem z červené řepy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
vladadam@seznam.cz
Bulharské ražniči
ok

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept