Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16940

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Kapary sterilované
1000 g Kapr obecný
100 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 279kJ
0% Sacharidy 1 g
52% Tuky 39 g
48% Sodík 968 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kapr na kaparech postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osušíme, opepříme a osolíme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s horkým olejem, vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.

2

Do výpeku přidáme kapary a krátce je osmahneme. Nalijeme na porce kapra a pokapeme citronovou šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept