Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16970

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé rybí
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
15 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 844kJ
1% Sacharidy 2 g
10% Tuky 7 g
12% Sodík 240 mg
113% Bílkoviny 64 g

Dietní rybí filé postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme a necháme chvíli odležet.

2

Porce obalíme v hladké mouce a nasucho opečeme na teflonové pánvi. Podlijeme vývarem z kostí a pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Podle potřeby můžeme podlít horkou vodou.

3

Měkké filé vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře. Do šťávy přidáme kousek másla, ale už nevaříme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept