Jednoduchý recept

Treska po srbsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16972

Ingredience

1 polévková lžíce Kečup
100 g Majonéza
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska mražená
2 ks Vejce slepičí
50 ml Víno bílé
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 820 kcal
Kilojoule 3 433kJ
5% Sacharidy 17 g
98% Tuky 73 g
18% Sodík 364 mg
41% Bílkoviny 23 g

Treska po srbsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné tresky nakrájíme na porce a osolíme.

2

Žloutky s pivem našleháme do pěny, přidáme mouku, sůl a vymícháme těstíčko.

3

Porce ryby namáčíme do těstíčka a pečeme je na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Vyjmeme a urovnáme na nahřátou mísu.

4

Rozmícháme majonézu s kořením, solí a kečupem, dohladka vymícháme a přilijeme víno a trochu worcesteru. Omáčkou přelijeme upečené porce ryb.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept