Bulharský skopový guláš

80 min.
Bulharsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, osolíme a okořeníme. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Při podávání posypeme každou porci nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.