Vepřové hranolky v leču

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
816 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
60 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na hranolky. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a za stálého míchání je opečeme. Vmícháme mletou papriku, krátce osmahneme a podlijeme vodou. Osolíme, opepříme a dusíme.
  • 2
    K téměř měkkému masu přidáme rajčatový protlak, sterilované lečo a smetanu. Dusíme dále, až maso změkne a směs zhoustne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.