Makrela v česnekové směsi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
533 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek prolisujeme a smícháme se špetkou soli, nasekanou petrželkou, rozehřátým máslem a citronovou šťávou.
  • 2
    Omyté porce makrel opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme. Ve výpeku zpěníme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, vložíme zpět makrely, přidáme česnekovou směs a 1 dl vody. Dusíme, až ryby změknou.
  • 3
    Hotové makrely dáme na talíře a přelijeme procezenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.