Recept

Mleté maso dušené s okurkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17027

Ingredience

200 g Cibule
2 polévková lžíce Kečup
400 g Maso mleté - mix
50 g Máslo čerstvé
600 g Okurka salátová
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 312kJ
4% Sacharidy 16 g
65% Tuky 49 g
6% Sodík 126 mg
26% Bílkoviny 15 g

Mleté maso dušené s okurkami postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme s vejcem, oloupanou, jemně nakrájenou cibulí, pepřem, solí a mletou paprikou.

2

Směs vložíme do kastrolu s horkým olejem a opékáme asi 2 minuty. Potom maso rozdělíme vidličkou na malé kousky, osmahneme, přidáme kečup, tymián, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a chvíli zvolna dusíme.

3

Přidáme oloupané, na kostky nakrájené okurky a dusíme asi 30 minut pod pokličkou.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept