Krůta na smetaně se žampiony

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
31 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
703 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce krůty osolíme, opepříme a opečeme na másle.
  • 2
    Na části másla zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené porce krůty a za občasného přelévání šťávou a podlévání horkou vodou dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, přidáme rajčatový protlak, očištěné, na plátky nakrájené žampiony a zaprášíme moukou. Osmahneme, podlijeme trochou vody a povaříme.
  • 4
    Nakonec přilijeme smetanu, omáčku povaříme, vložíme porce krůty a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.