Žampiony po italsku

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě.
  • 2
    Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, přidáme okapané žamiony a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Vše osolíme, opepříme a dusíme, dokud se všechna šťáva nevydusí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 30. 10. 2015
Žampiony po italsku
Tento recept doporučuji, protože mi moc chutnal a byl za chvíli hotový. Jestliže máte po ruce opečené brambory, bude o dost lepší…