Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Žampiony po italsku 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17044

Ingredience

4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 100 kcal
Kilojoule 419kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
11% Sodík 214 mg
8% Bílkoviny 5 g

Žampiony po italsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě.

2

Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, přidáme okapané žamiony a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Vše osolíme, opepříme a dusíme, dokud se všechna šťáva nevydusí.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Žampiony po italsku
Tento recept doporučuji, protože mi moc chutnal a byl za chvíli hotový. Jestliže máte po ruce opečené brambory, bude o dost lepší…

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept