Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17050

Ingredience

1000 g Kapr obecný
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Slanina vepřová
400 ml Voda pitná
25 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 038kJ
1% Sacharidy 4 g
75% Tuky 56 g
22% Sodík 441 mg
88% Bílkoviny 50 g

Kapr podle Petra Voka postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra protkneme proužky slaniny, posypeme mletou paprikou, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s rozehřátým olejem. Za občasného podlévání horkou vodou pečeme pod pokličkou doměkka.

2

Upečené porce kapra upravíme na talíře a ozdobíme nasekanou petrželkou a na proužky nakrájenou paprikou.

Poznámka

Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept