Jednoduchý recept

Pařížské řezy ze svíčkové

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17068

Ingredience

300 g Chřest sterilovaný
600 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 003kJ
1% Sacharidy 2 g
5% Tuky 4 g
25% Sodík 493 mg
62% Bílkoviny 35 g

Pařížské řezy ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na 8 řezů, jemně je naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.

2

Řezy upravíme na nahřáté talíře a ozdobíme ohřátým, okapaným chřestem.

Poznámka

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a zvlášť podáme bernskou omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept