Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17070

Ingredience

600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
4 polévková lžíce Mléko polotučné
40 g Máslo bylinkové
250 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
0% Sacharidy 1 g
50% Tuky 37 g
18% Sodík 353 mg
69% Bílkoviny 39 g

Roštěnky v omeletách postup přípravy receptu:

1

Vejce, mléko, 2 lžíce oleje, sůl a pepř rozšleháme a z těsta usmažíme na oleji na pánvi 4 omelety.

2

Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.

3

Na talíře upravíme roštěnky, poklademe je kolečky bylinkového másla a usmaženými omeletami.

Poznámka

Podáváme s vařenými nebo opékanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept