Recept

Minutkový guláš s lečem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17073

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
250 g Hovězí roštěnka níz. peč.
4 polévková lžíce Lečo sterilované
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 135kJ
2% Sacharidy 8 g
47% Tuky 36 g
28% Sodík 550 mg
69% Bílkoviny 39 g

Minutkový guláš s lečem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zprudka opečeme na oleji.

2

Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přisypeme mletou papriku, přilijeme vývar, přidáme nasekané feferonky, lečo, sůl, pepř a krátce podusíme.

3

Guláš rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme s opékanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept