Kečupová omáčka se sardelovou pastou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kečupová omáčka se sardelovou pastou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 17118 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
0,3 ks | Cibule |
1 špetka | Cukr krupice |
50 g | Hořčice plnotučná |
80 g | Kečup |
3 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 kávová lžička | Sardelová pasta |
1 polévková lžíce | Víno červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 20,3mg |
Vláknina | 336,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,3mg |
Vitamín E | 2,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr krupice, Olej slunečnicový, Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Kečup, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Sardelová pasta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Kečupová omáčka se sardelovou pastou postup přípravy receptu:
1 | Kečup, víno, hořčici, sardelovou pastu, olej, cukr a pepř dobře promícháme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku a znovu promícháme. |
Poznámka
Omáčku podáváme k masovým minutkám.