Jednoduchý recept

Kečupová omáčka se sardelovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17118

Ingredience

0,3 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
50 g Hořčice plnotučná
80 g Kečup
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 393kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
0% Sodík 1 mg
2% Bílkoviny 1 g

Kečupová omáčka se sardelovou pastou postup přípravy receptu:

1

Kečup, víno, hořčici, sardelovou pastu, olej, cukr a pepř dobře promícháme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku a znovu promícháme.

Poznámka

Omáčku podáváme k masovým minutkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept