Recept

Polská hrachová polévka s hovězím masem

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17184

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Hovězí maso přední
150 g Hrách loupaný
150 g Klobása Dunajská
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 959kJ
9% Sacharidy 32 g
35% Tuky 26 g
12% Sodík 242 mg
46% Bílkoviny 26 g

Polská hrachová polévka s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Den předem namočený hrách uvaříme spolu s omytým masem do měkka, maso vyjmeme, hrách prolisujeme.

2

Na sádle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Jíšku zalijeme prochladlou polévkou s prolisovaným hrachem, rozšleháme a chvíli povaříme. Okořeníme pepřem, česnekem utřeným se solí a přidáme uvařené, na kousky pokrájené maso a klobásu. Necháme jen prohřát.

3

Podáváme jako samostatný pokrm s chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept